We Want More
Binnenkort bij SBS6

We Want More

De zangwedstrijd van Nederland

Binnenkort bij SBS6

We Want More is een gloednieuwe zangwedstrijd, waarin alle zangstijlen welkom zijn: van opera tot fado en van gospel en pop tot reggae. De audities van We Want More zijn bloedstollend spannend tot de laatste seconde. Elk jurylid mag namelijk tot het eind van elk optreden zijn of haar stem geven, maar ook weer intrekken… Wie wint uiteindelijk de finale en een geldprijs van maar liefst 100.000 euro? 
 
De kandidaten komen uit alle windstreken, zijn van alle leeftijden en komen in allerlei samenstellingen: er zijn solozangers, duo’s en zelfs koren. De kandidaten moeten om door te gaan, vier van de vijf juryleden - Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B - overtuigen van hun zangtalent. Pas na de laatste gezongen noot, zijn hun stemmen definitief. Lukt het de kandidaten om alles te geven en te overtuigen tot het bittere eind?

Update
 
SBS6 volgt de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM, we passen de opnames en de programmering van onze zender daar waar nodig aan. Voor We Want More geldt dat de eerste afleveringen al zijn opgenomen. Om de opnames op een goede en veilige manier af te kunnen ronden hebben we extra tijd nodig. Daarom is besloten om de startdatum van We Want More voorlopig uit te stellen. Zodra er een nieuwe startdatum bekend is, hoor je van ons. We hopen op jullie begrip!