René Froger

Meer over René Froger

René Froger behoort tot één van de populairste artiesten van Nederland. De ras-Amsterdammer scoorde zijn eerste hit in 1989 met  “Alles kan een mens gelukkig maken” en daarna volgden er nog vele andere hits, gouden platen en nummers die iedereen in Nederland mee kan zingen. Daarnaast is René vanaf het allereerste begin betrokken bij de succesformatie De Toppers – je zou hem haast de ‘opperTopper’ kunnen noemen… En ook de Toppers hebben een grote schare trouwe, intens trouwe fans. In mei 2018 vullen de Toppers in Concert – voor het veertiende jaar op rij meerdere avonden de Amsterdam Arena.

 

Alles wat René doet, doet hij vol overgave. Dat geldt voor zingen en optreden, maar ook voor eten en drinken. Want René is een lekkerbek. En dat maakt dat hij minder fit is dan hij zou willen zijn… Ondanks dat hij toch al acht marathons op zijn naam heeft staan.

 

Vanaf 14 februari gooit René de bitterballen aan de kant en gaat hij er vol voor. Hij is vast besloten om Vet Fit te worden – voor eens en voor altijd.