Brace

Meer over Brace

Zanger Brace is al ruim dertien jaar niet weg te denken uit de Nederlandse R&B scene. Samen met Ali B scoorde hij hit na hit zoals “Ik ben je zat” en “Leipe Mocro Flavour”. In 2015 deed Brace mee aan “The voice of Holland”. Hij werd derde en werd daarmee bekend bij een nog groter en breder publiek dan hij al had.

 

In 2017 maakte Nederland dankzij “De Beste Zangers” kans met een hele andere kant van Brace dan hij tot dan toe had laten zien. Humoristisch, maar ook kwetsbaar en emotioneel. Een grote mond en een piepklein hartje.

 

In zijn eigen theatertour zet Brace die ontwikkeling door. Niet voor niets heet de tour “Les Geleerd”. Met niets meer dan een vleugel en zichzelf op het toneel geeft Brace een eerlijke blik op zijn leven tot nu toe en de lessen die hij geleerd heeft.

 

Openhartig en inspirerend – dat is óók wat Brace wil zijn in de 100 dagen waarin hij aan een betere versie van zichzelf gaat werken. Dat dat nodig is, daar windt hij geen doekjes om: “ik ben oBrace-itas”. En dat het zo echt niet langer kan, merkt hij aan de voetbalpartijtjes met zijn zoontje van 4… Die hij maar nauwelijks volhoudt. “Ik wil dat mijn zoon trots op z’n pappa kan zijn. Het is nu of nooit!”.