Anne-Marie Jung

Meer over Anne-Marie Jung

Duizendpoot Anne-Marie Jung schittert in theaters, films en televisieseries. Met haar prachtige stem en haar fantastisch acteerwerk weet ze iedere rol op een geweldige manier te vertolken. Niet gek dus dat André van Duin haar heeft gevraagd als leading lady in de show “Ja hoor, daar is ie weer!”.

 

Dat Anne-Marie ook buiten de muren van studio’s en theaters uitstekend kan acteren werd duidelijk toen ze in 2012 deelnam aan Wie is De Mol. Ze saboteerde alles en iedereen schijnbaar onopgemerkt en was daarmee een spraakmakende Mol!

 

Anne-Marie is verloofd met haar grote liefde Burt en samen hebben zij hun hart verloren aan dochter Sue, inmiddels 5 jaar oud. Gezelligheid staat in het gezin hoog in het vaandel – en daar hoort lekker eten bij! Anne-Marie komt zelf uit een familie van Bourgondiërs en verdient dat label zelf zonder twijfel ook. “Ik heb een natuurlijke voorliefde voor vet; sauzen, mayonaise, room, chocolade, kazen… Zo zalig. En hoe meer hoe liever”.

 

Toch weet Anne-Marie dankzij een periode waarin zijn gedreven sportte, een super gezond lijf had en slanker was dan ooit, dat écht lekker in je vel zitten lekkerder is dan wat ook… En dáár wil ze naar terug. Vet Fit – dat wil ze worden en daar gaat ze keihard aan werken.