Thuis op zondag
SBS lanceert internetzender S1.tv voor en door jongeren!

SBS lanceert internetzender S1.tv voor en door jongeren!

|

Deze week heeft SBS de nieuwe internetzender genaamd S1.tv gelanceerd. Op deze zender zorgen maar liefst 25 vloggers voor allerlei leuke video’s die dagelijks aangevuld worden. De ‘on demand-zender’ staan vol met unieke webseries die gemaakt worden door de jonge creatievelingen.

In deze uitzending van Thuis op zodnag zie je vloggers George en Veras van de Fijne vrienden. Zij legden hun hele roadtrip door Vietnam vast op camera, en die video’s zijn te zien op de nieuwe internetzender S1.tv. In de eerste aflevering kun je zien hoe de Fijne Vrienden vertrekken naar Vietnam en hoe zij de eerste dagen van hun trip doorbrengen op het Aziatische continent. In Thuis op zondag vertellen zij alle details over het vloggen en over hun bijzondere reis! 

Internetzender S1 is een antwoord van SBS op de veranderende manier van mediaconsumptie waarbij een krimpende kijktijd voor lineaire tv waarneembaar is. S1 is het gevolg van een aandeel dat SBS Broadcasting eerder dit jaar in het bedrijf Social1nfluencers nam. Binnen dit bedrijf vallen enkele tientallen zogenaamde vloggers die dagelijks veelbekeken video’s op het internet plaatsen. Elke dag vinden er honderdduizenden streams van de video’s plaats. SBS wil het versnipperde aanbod van video’s op YouTube en sociale media in internetzender S1 bundelen. Het ziet de vloggers niet als concurrenten voor traditionele lineaire tv.

Neem hier een kijkje op S1.tv!

www.s1.tv