Robs grote tuinverbouwing
Vandaag om 11:25
Tosti's met Côte de Boeuf

Tosti's met Côte de Boeuf

Deze week in Wijk bij Duurstede heeft Jeremy voor ons lekkere tosti-variaties verzonnen! Simpel om te maken, maar o zo lekker! Deze serveert hij samen met een Côte de Boeuf. 

Ingrediënten:
De tosti’s
8 sneden wit brood zonder korst
8 plakken cecina de leon
8 plakken gerookte zalm
4 plakjes brie
1 bakje Maza hoemoes
Tube mosterd mayonaise

Côte de Boeuf
1 Côte de bouef van 1.400 gram
Kruiden naar smaak

Het recept

De tosti’s
Besmeer het witte brood met Maza hoemoes. Vervolgens gaan hier de plakken brie, cecina de leon of gerookte zalm op. Grill de verschillende tosti’s op de Weber tostigrill.

Cote de bouef
- Laat de Côte de Boeuf eerst op kamertemperatuur komen. Kruid hierna het vlees met kruiden naar keuze.
- Gril het vlees 5 minuten op de 'direct' stand aan elke kant, om zo het vlees dicht te schroeien.
- Stel je de bbq in op de '50/50' stand. Met deze methode wordt de warmtebron verplaatst naar de zijkant van de barbecue. Deze methode voorkomt dat gerechten verbranden voordat de binnenkant gaar is.
- Tot slot gaar je de Côte de Boeuf 15 minuten op 170 graden.
- Serveer samen met de tosti’s.

*TIP: Een heerlijk glas rode wijn smaakt prima bij dit gerecht!

Eet smakelijk!