De Grote Tuinverbouwing
Zaterdag om 17:05
Lamsrolade met asperges en zeekraal

Lamsrolade met asperges en zeekraal

|

Benodigdheden:
1 lamsrolade
200 gr voorgekookte krieltjes
1 bussel asperges
150 gr zeekraal
1 tube Zaanse mayonaise
1 bos dragon
1 lepel uitjes in het zuur

Bereidingswijze:
- Kruid de rolade met herbamare kruiden, zout, rozemarijn en tijm.
- Gaar de rolade tot een kern tempratuur van 60 graden indirect op de bbq van 170 graden.
- Schil de asperges en leg ze in een aluminium weber bakje met een bodempje water en zout.
- Breng vervolgens aan de kook en laat 1 minuut koken, haal van de gril en laat in het vocht afkoelen.
- Meng de mayonaise met dragon en gehakte uitjes en serveer bij de lam.
- Rooster de krieltjes samen met zeekraal en maak de asperges warm in het vocht en serveer met de rollade.

Eet smakelijk!