Moppentappers

Moppentappers

Wie heeft de leukste mop?

SBS6 sluit het jaar af met een lach! Jeroen van der Boom staat aan het roer van het nieuwe programma Moppentappers. In deze speciale pilotaflevering op Oudejaarsavond nemen René Froger, Leonie ter Braak en Najib Amhali het tegen elkaar op, met een mop! Alle drie nemen ze hun eigen repertoire aan moppen mee. De grote vraag is: wie heeft de leukste mop? Wie heeft de lachers op zijn hand? Het publiek bepaalt! 


Onder bezielende leiding van Jeroen vertellen de drie BN’ers steeds een mop. De moppentapper die dat in de ogen van het publiek het beste doet, krijgt een punt - een oliebol in dit geval. Er zijn extra punten/oliebollen te verdienen door in te schatten welke gewone Nederlanders - op straat gefilmd - de leukste mop weten te vertellen.

 

En ook Geer en Goor maken hun opwachting in Moppentappers. Als grote, sprekend lijkende karikaturale poppen kijken zij het programma mee vanuit hun zogenaamde woonkamer en leveren ongezouten commentaar. Vinden deze twee mopperende muppets het om te gieren? Of vinden ze het helemaal niks?

 

Het publiek is niet alleen jury, maar mag ook zelf meedoen. Sommige publieksleden krijgen de kans om zelf een mop te vertellen en hiermee een leuke prijs te winnen!