Man bijt hond XL
Elke maandag 21.30
Dit zag u in aflevering 14 van Man bijt hond

Dit zag u in aflevering 14 van Man bijt hond

|

Elke werkdag om 19.30 uur kunt u kijken naar bijzondere verhalen van gewone mensen. Man bijt hond maakt het grote nieuws klein en het kleine nieuws groot.Morgen is het vrijdag de 13e. Voor veel mensen een beladen dag. Wij gingen vandaag langs bij een heks die graag af wil van het stigma dat rust op vrijdag de 13e. In de aflevering van vandaag ziet u hoe zij een ‘mandala’ met 13 lagen in het bos legt, vlakbij haar favoriete boom. Bent u een beetje zenuwachtig voor morgen? Kijk dan vooral hoe deze heks over vrijdag de 13e denkt. Verder vertelt Dennis over de reden van zijn beperking. Hij is namelijk niet zo geboren. De arts die hem geopereerd heeft, heeft meerdere fouten op zijn naam staan…

Ook zijn we langsgegaan bij een Valkenier. Toen zijn dochter het contact dreigde te verbreken, is hij abrupt gestopt met drinken. 

Aan de telefoon vertelt een techniek-student hoe techniek de wereld voor haar een stukje begrijpelijker maakt. In Uppel zijn we langsgegaan bij een bejaarde man en vrouw. Hebben de twee nou wat met elkaar of niet?

 

RECTIFICATIE: Die van gister was een barvrouw en geen barman.