Man bijt hond XL
Elke maandag 21.30
Dit zag u in aflevering 11 van Man bijt hond

Dit zag u in aflevering 11 van Man bijt hond

|

Elke werkdag om 19.30 uur kunt u kijken naar bijzondere verhalen van gewone mensen. Man bijt hond maakt het grote nieuws klein en het kleine nieuws groot.  Het is de collecteweek van het Prinses Beatrix Spierfonds. Dat is de grootste jaarlijkse actie voor mensen met een spierziekte in Nederland. Wie zich met hart en ziel inzet om geld in te zamelen, is de twaalfjarige Josh. Zijn opa heeft een spierziekte en Josh heeft hier een rap over geschreven. In deze aflevering brengt hij die ten gehore. Ook is het de eerste dag van een serie over de beperkte bokser Dennis. Deze week krijgt u elke dag een kijkje in het leven van ‘The Sledgehammer’.

 

 

Kees ergert zich dood aan wildplassers. Na tests uitgevoerd te hebben met zijn varkens, weet hij steeds beter hoe je plasgedrag kan sturen. In deze aflevering ziet u hoe hij zijn experiment in praktijk brengt door mannen die in een urinoir plassen te belonen met citroenbonbonnetjes. 

 

We hadden een interessant gesprek met een scholier. Hij gaat dit jaar erg zijn best doen op school, want na zijn middelbare wil hij in Amerika gaan studeren. Zijn grootste droom is namelijk het hebben van een miljoen euro. Tot slot namen wij de dag door met bewoners van het dorp Poederoijen.