Man bijt hond XL
Elke maandag 21.30
Dit zag u in aflevering 10 van Man bijt hond

Dit zag u in aflevering 10 van Man bijt hond

|

Elke werkdag om 19.30 uur kunt u kijken naar bijzondere verhalen van gewone mensen. Man bijt hond maakt het grote nieuws klein en het kleine nieuws groot.  Het zijn de Wereldhavendagen. Wij volgden een zeemeermin die vandaag de hele dag op straat lag zodat mensen met haar op de foto konden. Ook gingen we langs bij een groep mensen die wel een heel bijzondere sport beoefent: zwerkbal. Zij spelen het bekende Harry Potter-spel tot in detail na.

 

 

U kan voor het laatst kijken naar Dirkje. Zij gaat in de aflevering van vandaag eindelijk de lhbt-kermis bezoeken. Hier brengt ze een bezoek aan haar favoriete attractie: de schiettent.

 

 

Bij de Hond Aan Tafel schuiven we aan bij een vrouw die een bijzondere band heeft met haar hond. Ze delen lief en leed met elkaar. Ook blijkt de hond er goed te zijn in het herkennen van zijn knuffels. Maar is die knuffel nou een hond of een varken?

 

RECTIFICATIE GISTEREN:

Er zat geen telefoon-item in, maar wel een toffe kloffie: twee mensen op leeftijd die elke dag hun outfits op elkaar afstemmen. Een echt ANWB-koppel dus.