Mag ik jullie oma zijn?
Oma Marijke omarmt een nieuwe familie | Mag ik jullie oma zijn?

Oma Marijke omarmt een nieuwe familie | Mag ik jullie oma zijn?

|

In de eerste aflevering van Mag ik jullie oma zijn? gaat de 69-jarige Marijke op zoek naar een familie welke zij voor altijd in haar hart kan sluiten. Dit leidt tot mooie momenten en verrassende ontmoetingen en een mooie uitkomst voor één van de gezinnen…

Eenzaamheid

Marijke heeft zich de afgelopen jaren volledig weggecijferd. Haar man Ferdinand werd ziek en kreeg Alzheimer. Met veel liefde heeft ze tien jaar voor hem gezorgd, maar dat eiste wel zijn tol. Marijke begon zichzelf eenzaam te voelen en miste de grote familie om zich heen die ze eigenlijk altijd had willen hebben. Nu is ze vastbesloten om een familie te vinden waar ze oma van zou mogen worden!

De Hiwat’s

Verschillende families hadden zich aangemeld om oma Marijke te ontmoeten. Eén van hen was de familie Hiwat uit Purmerend, bestaande uit moeder Bianca en haar zeven kinderen. De grote familie was uitgenodigd om Marijke te ontmoeten tijdens een leuk boottochtje en hadden erg hun best gedaan op hun verschijning!

Gezellige uitjes

Ook de familie Malan werd door Marijke uitgenodigd om hen beter te leren kennen. De kleine Malan is gek van bowlen, en dus ging het gezin uit Houten samen met oma Marijke naar de bowlingbaan. Daar ontstond een mooi gesprek tussen moeder Lizelle en oma Marijke en kwam de twee nader tot elkaar.

Familie Buurmeijer ging samen met Marijke naar een dierentuin, waar de kleine Julian een echte hagedis mocht vasthouden! Moeder Miranda en Marijke vonden elkaar tijdens een emotioneel gesprek, wat voor Marijke de keuze alleen maar lastiger maakte...

Benieuwd voor welke gezin Marijke uiteindelijk kiest? Klik dan hier om alles terug te zien.

Mag ik jullie om zijn is iedere dinsdag om 21:30 bij SBS 6 te zien.