Mag ik jullie oma zijn?
Joke en Ruud vinden een nieuw gezin! | Mag ik jullie oma zijn?

Joke en Ruud vinden een nieuw gezin! | Mag ik jullie oma zijn?

|

In de tweede aflevering van Mag ik jullie oma zijn? zie je hoe oma Coby en opa Ruud op zoek naar kleinkinderen die hun leven compleet zullen maken. Tijdens de  zoektocht raakt elk gezin een gevoelige snaar bij hen, maar één gezin zal hen uiteindelijk ‘oma en opa’ gaan noemen…

Stoomtrein
Het aantal aanmelding voor Joke en Ruud overdonderde de twee nogal, maar uiteindelijk wisten ze toch een keuze te maken. Drie gezinnen werden uitgenodigd om Joke en Ruud te ontmoeten in een oude stoomtrein, om gezellig samen een kopje thee te drinken. Bij één van de families bloeide Joke al enorm op, want wat is het lang geleden dat ze een baby in haar armen had gesloten!

 

Basisschool
Een basisschool hadden Joke en Ruud niet meer van binnen gezien sinds hun zonen daar vertrokken. Hoe verrast waren ze dan ook toen de kleine Roan hen zijn schoolklas wilde laten zien! Nadat zij een lekkere taart hadden gegeten met moeder Susan, liep Joke en Ruud met Roan tussen hen in naar zijn schooltje om de hoek, waar ze uitgebreid werden rondgeleid.

Nieuwe dingen leren
Met de Poolse familie Sikora gaan Joke en Ruud gezellig een dagje op stap naar een pretpark. Tot hun verrassing nodigt zoon Bo hen uit voor zijn verjaardag een paar dagen laten! Bij de Sikorá thuis krijgt Bo een klein standje van Joke, maar al snel weet hij hen weer voor zich te winnen met een enorme verrassing.

Een moeilijke beslissing volgt voor Joke en Ruud, want de keuze maken blijkt niet makkelijk. Benieuwd welk gezin uiteindelijk wordt gekozen? Klik dan hier om alles terug te zien.

Mag ik jullie om zijn is iedere dinsdag om 21:30 bij SBS 6 te zien.

 

Tags: