Mag ik jullie oma zijn?
Hoe is het nu met..? | Oma Marijke en de familie Malan

Hoe is het nu met..? | Oma Marijke en de familie Malan

|

In de eerste aflevering van Mag ik jullie oma zijn? ging oma Marijke op zoek naar een familie waar zij grootouder van mocht worden. In haar zoektocht trof ze verschillende families, maar de familie Malan uit Houten stal haar hart. Na de opnames wilden zij elkaar snel weer zien, want praten zonder de camera's er bij is toch een stuk makkelijker.

Sinterklaas
Marijke, Cobus en Lizelle konden niet wachten om elkaar na de opnames weer te zien. Een afspraak was dus snel gemaakt. Ook de kleine JD en Danielle wilden hun kersverse oma dolgraag weer zien! Met open armen werd Marijke ontvangen, alsof ze altijd al bij de familie had gehoord. Marijke en de familie Malan hadden een leuke dag weg voor de kinderen gepland, want ze zouden samen naar de Sinterklaasintocht gaan! 

2018

Echte oma
Marijke voelde zich al helemaal op haar gemak in haar rol als oma, want als een echte grootouder betaamd had ze een lekkere taart meegenomen. Samen hebben ze als een echte familie aan de kant van de weg gestaan en Sinterklaas warm onthaald. JD en Danielle vonden het fantastisch om nu ook eens met een oma zulke leuke dingen te doen, want dat was een grote droom van ze. 

2018

Volgende uitje
Cobus en Lizelle waren ook erg blij met het bezoek van Marijke. Ze zagen hoe blij de kinderen waren. Dat maakten henzelf ook gelukkig. Zowel Marijke als de familie Malan zijn enorm blij dat ze de sprong hebben gewaagd en me hebben gedaan aan Mag ik jullie oma zijn? Deze uitkomst had niemand van hen verwacht! Het dagje met zijn vijven is zo goed bevallen, dat de volgende alweer op de planning staat. Binnenkort gaan Marijke, Kobus, Lizelle, JD en Danielle samen de kerstboom versieren bij Marijke thuis!

2018