Mag ik jullie oma zijn?
Hoe is het nu met..? | Oma Anneliese en de familie Alberts

Hoe is het nu met..? | Oma Anneliese en de familie Alberts

|

In de derde aflevering van Mag ik jullie oma zijn? ging oma Anneliese op zoek naar een gezin wat haar weer aan het lachen kon maken. Dat lukte, want de familie Alberts toverde weer een lach op haar gezicht! Na de opnames bleven Wendy, Bachir, Asta en Sade contact houden met hun kersverse oma en dat zorgde voor mooie momenten! 

Verjaardag
Oma Anneliese was gister namelijk jarig en Wendy kwam samen met Asta en Sade op bezoek! Dat was heel wat voor Anneliese, want zij heeft de afgelopen jaren niet veel bezoek over de vloer gehad. Haar verjaardag vieren had ze ook een tijd niet gedaan, dus dat maakte dit natuurlijk extra leuk. Asta en Sade hadden hun cadeautje netjes ingepakt, en stonden te springen om hem aan oma Anneliese te geven! 

2018

Eten met oma
Net zoals tijdens één van hun eerste ontmoetingen, had Anneliese weer soep gemaakt. Dit keer helemaal zelf gemaakt! Als een echte familie zaten de meisjes samen met hun nieuwe oma aan tafel, en volgens moeder Wendy hebben ze er enorm van genoten! Anneliese vond de cadeautjes die ze had gekregen ontzettend leuk, net als de tekeningen die Asta en Sade voor haar hadden gemaakt. 

2018

Gezellig op de bank
Na het eten heeft Wendy samen met Anneliese nog een kopje koffie gedronken taart gegeten voor haar 75e verjaardag. De meisjes waren niet weg te slaan bij hun nieuwe oma en wilden haar de hele tijd knuffels geven. Dat vond Anneliese helemaal niet erg, want dit is wat ze altijd heeft gemist. Ze is enorm blij dat ze mee heeft gedaan aan Mag ik jullie oma zijn? en is heel gelukkig met de uitkomst van haar zoektocht! 

2018

 

Tags: