Mag ik jullie oma zijn?
Een bijzondere connectie voor oma Coby | Mag ik jullie oma zijn?

Een bijzondere connectie voor oma Coby | Mag ik jullie oma zijn?

|

In de vierde en laatste aflevering van Mag ik jullie oma zijn? gaat oma Coby samen met haar man Ruud op zoek naar een familie om in haar hart te sluiten. Na vier miskramen is het hen nooit gegund om kinderen te krijgen. Iets wat voor Coby altijd een grote droom was. In hun zoektocht naar kleinkinderen hopen ze een gezin te vinden waarbij zij ook een klik ervaren met de ouders. Want dat vinden ze misschien wel net zo belangrijk! 

Groot verdriet
Het verlies van hun vier doodgeboren kindjes loopt als een rode draad door het leven van Coby en Ruud. Dolgraag hadden ze een groot gezin gehad, maar na vier miskramen en een adoptie welke niet van de grond kwam, besloten zij zich te berusten in het feit dat zij geen kinderen zouden krijgen. Hoe verdrietig het ook was, dit was iets waar zij vrede mee moesten vinden. 

Een tekening! 
Verschillende families hadden zich aangemeld als potentieel nieuw gezin voor Coby en Ruud. Wat waren de twee verrast toen de drie door hun gekozen gezinnen naar de eerste ontmoeting waren gekomen! Met zijn allen werden heerlijke kerstlekkernijen gemaakt. Coby en Ruud hadden ondertussen tijd om de kinderen en ouders te leren kennen. De kinderen van de familie Rayapuram hadden een mooie verrassing voor oma Coby en opa Ruud. Iets wat Coby tot tranen roerde. 

Op het circuit
Om de familie beter te leren kennen gingen ze met zijn vijven naar het circuit van Zandvoort. Voor Ruud bekend terrein, want vroeger kwam hij hier vaak! Samen met vader John en Benjamin hadden zij de tijd van hun leven bij de snelle auto's, terwijl Coby en Alexandra met een kopje koffie bijkletste en elkaar steeds beter leerden kennen. 

Een bijzondere connectie
Ook de familie Pottinga uit Biddinghuizen werd na de eerste ontmoeting nog eens uitgenodigd. De kleine Lynn wist het hart van Coby direct te stelen! Al snel bleek dat moeder Sharon en Coby een bijzondere band deelden en dezelfde vervelende dingen hebben gemaakt. 

 

Zal het gedeelde verleden van Sharon en Coby het begin zijn van een waardevolle relatie? Klik snel hier om de laatste aflevering van Mag ik jullie oma zijn? terug te kijken! 

 

Tags: