Programma uitleg

In LUCKY13 moeten de deelnemers 13 vragen beantwoorden via de app. Het ultieme doel? Een zogeheten LUCKY13 scoren door alle 13 vragen juist te beantwoorden. Met een LUCKY13 ben je winnaar en deel je het prijzengeld samen met alle andere winnaars. Simpel. Hoe minder winnaars met LUCKY13, hoe hoger het prijzengeld! Het geld wordt binnen enkele werkdagen uitgekeerd!

 

Bij LUCKY13 draait alles om brede algemene kennis. De vragen zijn dan ook geen gokvragen, maar vragen waarop je het antwoord moet kunnen weten. Per vraag worden er altijd twee antwoordmogelijkheden in beeld gebracht. De vragen worden geselecteerd uit één van de vele LUCKY13 categorieën: van film en sport tot entertainment en taal. Op termijn zullen er ook aparte games worden georganiseerd rond bepaalde categorieën en thema’s.

 

Bij LUCKY13 is het zaak om je hoofd koel te houden, snel te beslissen en scherp te blijven. Met twee spellen binnen een halfuur is deze dagelijkse game namelijk de snelste quiz van Nederland. Ben jij slim én snel? Dan maak je direct kans op een geldprijs!