Actievoorwaarden PayPal

PayPal staat voor je klaar

Vervelende verrassingen zijn niet altijd te voorkomen, en er kan altijd iets misgaan als je online iets bestelt. In geval van problemen kunnen wij je mogelijk helpen om je geld terug te krijgen of te voorkomen dat je retourkosten moet betalen. Zelfs als je iets in het buitenland hebt besteld.

 

Aankoopbescherming*

Als je bestelling is beschadigd tijdens de verzending, als het product sterk afwijkt van de omschrijving, of als je helemaal niets hebt ontvangen, kunnen wij je helpen om je geld terug te krijgen, zelfs als je iets hebt gekocht bij een buitenlandse webshop.*

 

Retourkostenvergoeding**

Als je een product wilt terugsturen – omdat het toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, of omdat je liever een andere maat of kleur wilt – zit je natuurlijk niet te wachten op retourkosten. Wij kunnen deze voor je vergoeden als je iets terugstuurt, ongeacht waar ter wereld je iets hebt besteld.

 

Kijk voor meer informatie over PayPal Aankoopbescherming en PayPal Retourkostenvergoeding op PayPal.nl

 

* Klik hier voor de voorwaarden van PayPal Aankoopbescherming.

** Retourkosten Vergoeding is een service van PayPal Pte Ltd in samenwerking met TELUS International Europe, de serviceprovider. Klik hier voor de voorwaarden.