Lingo
Morgen om 20:00

Publiek

Wil je een opname bijwonen? Mail naar publieklingo@idtv.nl

 

In september en oktober worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen in Studio 22 op het Mediapark in Hilversum. We zoeken nog publiek voor:

 

Dinsdag 17 september (ochtend + middag)

Donderdag 19 september (ochtend + middag)

Vrijdag 20 september (ochtend + middag)

Maandag 23 september (ochtend)

 

Dinsdag 15 oktober

Woensdag 16 oktober

Donderdag 17 oktober

Maandag 21 oktober

Dinsdag 22 oktober

 

Op de meeste dagen gaat het om een ochtend of middagshift. Voor de ochtendshift is het belangrijk dat je om 09:00u aanwezig bent, om vervolgens de opnames bij te wonen tot ongeveer 13:30u. Voor de middagshift wordt je om 13:30u verwacht en zijn de opnames rond 18:00u afgelopen.

Voor de opnameperiode in oktober staan de tijden helaas nog niet vast. Je kan je al wel voor de data aanmelden.

Het leuke voor het publiek is, dat als er in één aflevering alle vier de groene ballen worden getrokken, iedereen in het publiek €50 krijgt. Dit betekent dat je per shift kans maakt op €150. 

Helaas is het niet mogelijk om het decor met een rolstoel te betreden. Ben je slecht ter been of mindervalide en wil je graag een opname bijwonen? Geef dit dan aan bij je aanmelding zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Voor het bijwonen van de opnames is tevens een minimale leeftijd vastgesteld van 18 jaar.

Mocht je het leuk vinden om langs te komen, stuur dan een mail naar publieklingo@idtv.nlZet in de mail je voorkeursdata met daarbij de namen, e-mailadressen, leeftijden en telefoonnummers van iedereen die je meeneemt. Je hoort dan zo snel mogelijk of je welkom bent in de ‘Lingo’ studio in Hilversum!

Hopelijk tot snel!