Lingo
Maandag om 12:35

Publiek

Wil je een opname bijwonen? Mail naar publieklingo@idtv.nl

 

In januari, februari en maart worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen in Studio 3 op het Mediapark in Hilversum. We zoeken nog publiek voor:

 

Woensdag 15 januari

Vrijdag 17 januari

 

Dinsdag 21 januari

Woensdag 22 januari

Donderdag 23 januari

 

Donderdag 13 februari

Vrijdag 14 februari

 

Dinsdag 18 februari

Woensdag 19 februari

Donderdag 20 februari

Vrijdag 21 februari

 

Dinsdag 17 maart

Woensdag 18 maart

Donderdag 19 maart

 

Maandag 23 maart

Dinsdag 24 maart

 

Op de meeste dagen gaat het om een ochtend of middagshift. Voor de ochtendshift is het belangrijk dat je om 09:15u aanwezig bent, om vervolgens de opnames bij te wonen tot ongeveer 13:00u. Voor de middagshift word je om 13:15u verwacht en zijn de opnames rond 17:00u afgelopen.

Het leuke voor het publiek is, dat als er in één aflevering alle vier de groene ballen worden getrokken, iedereen in het publiek €50 krijgt. Dit betekent dat je per shift kans maakt op €150. 

 

Helaas is het niet mogelijk om het decor met een rolstoel te betreden. Ben je slecht ter been of mindervalide en wil je graag een opname bijwonen? Geef dit dan aan bij je aanmelding zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Voor het bijwonen van de opnames is tevens een minimale leeftijd vastgesteld van 18 jaar.

 

Mocht je het leuk vinden om langs te komen, stuur dan een reactie op deze mail. Zet in de mail je voorkeursdata met daarbij de namen, e-mailadressen, leeftijden en telefoonnummers van iedereen die je meeneemt. Je hoort dan zo snel mogelijk of je welkom bent in de ‘Lingo’ studio in Hilversum!

 

Hopelijk tot snel!