Lingo
Morgen om 12:35

Publiek

Wil je een opname bijwonen? Mail naar publieklingo@idtv.nl

 

In maart worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen in Studio 3 op het Mediapark in Hilversum. We zoeken nog publiek voor: 

 

Woensdag 18 maart

Donderdag 19 maart

Maandag 23 maart

Dinsdag 24 maart

Woensdag 25 maart

 

Op de meeste dagen gaat het om een ochtend of middagshift. Voor de ochtendshift is het belangrijk dat je om 09:15u aanwezig bent, om vervolgens de opnames bij te wonen tot ongeveer 13:00u. Voor de middagshift word je om 13:15u verwacht en zijn de opnames rond 17:00u afgelopen.

Het leuke voor het publiek is, dat als er in één aflevering alle vier de groene ballen worden getrokken, iedereen in het publiek €50 krijgt. Dit betekent dat je per shift kans maakt op €150. 

 

Helaas is het niet mogelijk om het decor met een rolstoel te betreden. Ben je slecht ter been of mindervalide en wil je graag een opname bijwonen? Geef dit dan aan bij je aanmelding zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Voor het bijwonen van de opnames is tevens een minimale leeftijd vastgesteld van 18 jaar.

 

Mocht je het leuk vinden om langs te komen, stuur dan een reactie op deze mail. Zet in de mail je voorkeursdata met daarbij de namen, e-mailadressen, leeftijden en telefoonnummers van iedereen die je meeneemt. Je hoort dan zo snel mogelijk of je welkom bent in de ‘Lingo’ studio in Hilversum!

 

Hopelijk tot snel!