Over

Over

Dat de negen BN’ers goed kunnen presenteren, acteren, schrijven of YouTube-video’s maken, weten we al. In het nieuwe seizoen van It Takes 2, laten ze echter zien dat ze ook iets kunnen dat niemand van ze verwacht: zingen!

Aan de hand van het eerste optreden stellen zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis zélf hun team samen.

De profs

Trijntje is er voor de vierde keer op rij bij als prof van It Takes 2. Zij won het allereerste seizoen, samen met Jan Versteegh. Ook dit jaar zal ze er alles aan doen om dit seizoen te winnen. Prof Waylon leverde niet alleen winnares Bibi Breijman af, maar ook een baby. Daarentegen stapte Marcel vorig jaar voor het eerst aan boord als prof. Hij won het seizoen met YouTube-ster Dionne Slagter. Elke professional neemt drie BN’ers onder zijn of haar vleugels

De jury

De driekoppige jury van It Takes 2 bestaat uit Gerard Ekdom, Ronnie Flex en het programma verwelkomt een nieuw jurylid: Edsilia Rombley. 

Presentatie

Het nieuwe presentatieduo van dit jaar bestaat uit Gordon en Winston Gerschtanowitz. Gordon zal dit jaar teruggaan naar zijn vertrouwde plek: de backstage. Daarentegen zal Winston dit jaar zich bevinden op het prachtige nieuwe decor van It Takes 2.