GAMEROOM/LUCKY13

Programma uitleg

Gameroom is het live mobile gameplatform van Nederland! Binnen Gameroom kun je verschillende kennisspellen spelen. Download de Gameroom-app gratis en speel overal leuke spellen. Voordat een nieuw spel begint kun je lezen of er een Klavervraag in het spel zit, wat de prijs is en hoeveel vragen er worden gespeeld.

 

LUCKY13
LUCKY13 is een spel dat gespeeld wordt binnen Gameroom. In LUCKY13 moeten de deelnemers 13 vragen beantwoorden via de app. Het ultieme doel? Een zogeheten LUCKY13 scoren door alle 13 vragen juist te beantwoorden. Met een LUCKY13 ben je winnaar en deel je het prijzengeld samen met alle andere winnaars. Simpel. Hoe minder winnaars met LUCKY13, hoe hoger het prijzengeld! Het geld wordt binnen enkele werkdagen uitgekeerd!

 

Bij LUCKY13 draait alles om brede algemene kennis. Per vraag worden er altijd twee antwoordmogelijkheden in beeld gebracht. De vragen worden geselecteerd uit één van de vele LUCKY13 categorieën: van film en sport tot entertainment en taal. Op termijn zullen er ook aparte games worden georganiseerd rond bepaalde categorieën en thema’s.

 

Bij LUCKY13 is het zaak om je hoofd koel te houden, snel te beslissen en scherp te blijven. Met twee spellen binnen een halfuur is deze dagelijkse game namelijk de snelste quiz van Nederland. Ben jij slim én snel? Dan maak je direct kans op een prijs!