Dino & Friends in New York
Vanaf 23 april

Dino & Friends in New York

Jandino verovert de wereld met zijn humor

Vanaf 23 april

In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd. Typetjes als Gerrie en Judeska, theater- en TV-shows en zelfs al twee speelfilms: hij heeft het allemaal gedaan. Maar Jandino is ambitieus en wil meer! Het volgende doel dat hij zichzelf heeft gesteld is met zijn humor als stand-up comedian de wereld veroveren. En waar begin je dan? In New York: het mekka van de comedy waar hij gaat wonen en optreden en weer onderaan moet beginnen. Samen met bekende vrienden gaat hij het avontuur aan in Dino & Friends in New York, vanaf dinsdag 23 april om 21.30 uur te zien bij SBS6.


Missie

In de zesdelige serie volgen we Jandino met zijn zoektocht naar humor in New York en zijn uiteindelijke missie om zelf succesvol te zijn in the city that never sleeps. Om zijn wens nog beter te kunnen realiseren, schakelt hij per aflevering een goede, bekende vriend in die hem daarbij kan helpen. De eerste vriend met wie Jandino het avontuur aangaat is Rico Verhoeven, inmiddels zelf een internationaal bekende sporter. Om de droom vorm te geven gaan ze meteen naar de iconische Comic Strip.

 

Bekende vrienden 

Om zijn wens nog beter te kunnen realiseren, schakelt Jandino per aflevering een goede, bekende vriend in die hem daarbij kan helpen. Zo staan BN’ers Rico Verhoeven, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ronald Goedemondt en Najib Amhali hem bij in zijn avontuur. Met Jandino’s New Yorkse appartement als basis doen ze onderzoek naar humor in de Big Apple, volgen ze lessen en treedt Jandino veel op om te oefenen. Samen gaan ze het avontuur aan en komen ze erachter dat het allemaal nog niet zo makkelijk is…
 Vanaf dinsdag 23 april, wekelijks om 21.30 uur bij SBS6.