Deze Quiz is voor Jou
Elke zaterdag 20.00 uur
Crowdfunding

Crowdfunding

Help Debbie!

Deze week is Debbie onze hoofdgast. Haar dochter Evie heeft een erfelijke aandoening waarbij haar ontwikkeling van de kleine hersenen verstoord is. Haar toekomst is onzeker, maar alleenstaande moeder Debbie gunt haar zoveel mogelijk comfort in haar leven. Evie wordt groter en zwaarder en vooral traplopen met haar is voor Debbie steeds lastiger omdat zij zelf geopereerd is aan haar benen en slechte knieën heeft. Daarom is haar wens om een uitbouw aan huis te realiseren, waardoor zij Evie beneden kan verzorgen. Dit gaat om een slaap- en badkamer en in totaal is er 65.000 euro nodig.

 

Met het geld dat Winston en Renate bij elkaar hebben gespeeld is Debbie al flink op weg, maar ze is er nog lang niet.

Wil jij Debbie helpen? Doneer dan nu. Met z’n allen kunnen we het voor elkaar krijgen. Ga naar: https://www.gofundme.com/f/1vdz3l0vxc  


Help Lisanne en Axel! 

In aflevering 2 is onze hoofdgast Lisanne. Zij en haar man Axel hebben een zoontje van drie jaar, genaamd Jens. Jens heeft dystonie en epilepsie, waardoor hij regelmatig stuiptrekkingen krijgt, met veel pijn als gevolg. Hij heeft 24/7 zorg nodig. De toekomst van Jens is onzeker, maar de wens van Lisanne en Axel is om hun zoontje zo goed als ze kunnen te verzorgen. Ze zouden zeer geholpen zijn met het aanschaffen van een traplift, een speciale elektrische fiets en een extra spaarpotje voor alle zorg.

In het programma Deze Quiz Is Voor Jou hebben Lisanne en Axel al een mooi bedrag gewonnen, maar alle beetjes helpen.

 

Wil jij Lisanne en Axel steunen? Doneer dan hier: https://getfunded.nl/campagne/9279-kleine-held


Help Monique!

In aflevering 1 is Monique onze hoofdgast. Haar dochters lijden aan het EDS-syndroom en moeten in april geopereerd worden in Barcelona. Een week voor de operatie moet het bedrag voor de operatie op de rekening staan van het ziekenhuis in Spanje.

 

Wil jij Monique helpen? Doneer dan nu. Alle beetjes helpen. Met z’n allen kunnen we het voor elkaar krijgen. Ga naar: https://help-jane-rosa-battle-cci-aai.com/