De Grote Tuinverbouwing
Zaterdag om 17:00
Longhaas in marinade

Longhaas in marinade

|

In Amsterdam heeft Jeremy weer een bijzondere maaltijd gemaakt. Kijk hier voor het recept:

Ingrediënten:
1 kg Longhaas
500 gr rijst
2 el olijfolie
Grof zeezout
Gemalen peper
Mini broccoli
Selderij stelen
1 tube Zaanse knoflookmayonaise

Marinade:
75 ml Soy saus met limoen
60 ml olijfolie
4 el gehakte rozemarijn

Het recept:
- Maak de marinade klaar en leg het vlees er 30 minuten in
- Stoom de rijst in een pan met een bodem water en zeezout in 20-30 minuten
- Bestrijk het vlees en de groente met olijfolie en grill ze knapperig, doe er de knoflookmayonaise bij en laat het marineren
- Grill het vlees, op directe verhitting (230 graden), ongeveer 4-6 minuten aan beide zijde
- Laat het vlees even rusten voor 5 minuten en snijd het in kleine stukjes
- Grill de groenten lekker knapperig op de BBQ

Eet smakelijk!