De Grote Tuinverbouwing
Zaterdag om 17:00
Gevulde copas kalkoen en tartaar van zeebaars met tomaat

Gevulde copas kalkoen en tartaar van zeebaars met tomaat

|

 
Deze week heeft Jeremy een recept bereid dat zowel gewaardeerd wordt door vis als vleesliefhebbers. Benieuwd naar de bereiding? Bekijk dan onderstaand recept van aflevering 14 in Purmerend!

Benodigdheden:
1 gevulde kalkoen
2 zeebaarzen
1 tomaat
1 uitje
2 lepels olijfolie
1 knolselderij

Bereiding:
- Bereid de kalkoen volgens de instructies van Boers & Boers.
- Fileer de visjes of laat de visboer dit doen, haal het vel eraf en snijd in kleine blokjes. Maak aan met olijfolie, peper en zout.
- Snijd de tomaat en ui in kleine stukjes en meng deze met de tartaar van zeebaars. Dresseer op een toastje en versier met een bloemetje.
- Maak de knolselderij schoon en snijd in plakken van 1 cm. Gril deze op middelhoog vuur in 10 minuten gaar en serveer met de kalkoen.

Eet smakelijk!