De Grote Tuinverbouwing
Zaterdag om 17:00
Gevuld gehakt met kaas en groenten

Gevuld gehakt met kaas en groenten

|



Wederom een heerlijk gerecht in Haarlem! Ben jij benieuwd naar de bereidingswijze? Probeer dit dan zelf aan de hand van het recept van aflevering 10!

1 picanja staartstuk
1 kg gehakt half om
2 bierblikjes
100 gr uien
2 paprika’s
8 champignons
1 teentje knoflook
Kruiden
200 gr Geraspte kaas

* Breng het gehakt op smaak met kruiden en vorm het voor de helft om een blikje heen.
* Zet dit op een ingevette bakplaat en laat 10 minuten op 160 graden garen.
* Haal van de bbq en trek voorzichtig het blikje eruit, je hebt nu een gehakt bakje.
* Snij de uien, champignons, knoflook en paprika’s in kleine stukjes en bak dit gaar op de grillplaat.
* Vul het groente mengsel in de gehaktbakjes en top af met geraspte kaas.
* Zet dit terug op de bbq en laat dit 15 minuten op 170 graden bakken.
* Gril de picanja medium en serveer met de gehaktbakjes.

Eet smakelijk!

Tags: