DanceSing

Kun jij fantastisch zingen en dansen? Ben jij bereid om tot het uiterste te gaan om de top te bereiken? Heb jij het in je om een echte superster te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Er zijn aparte talentenshows voor zangers en voor dansers. Dat gaat nu veranderen. De gloednieuwe show DanceSing wordt een ‘Talentshow’ voor mensen die ALLES in huis hebben. Die kunnen zingen én dansen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake. Iemand die stadions kan vullen.

 

Achter elke grote artiest schuilt altijd een grote producer. RedOne is zo iemand. Hij is één van de meest succesvolle producers ter wereld en schrijft hits voor sterren als Lady Gaga, Nicki Minaj en Jennifer Lopez. Deze grootheid zoekt nu talent in Nederland voor het tv-programma DanceSing. Hij is op zoek naar een nieuwe allround ster die niet alleen goed kan zingen, maar ook fantastisch kan dansen.

 

Kom je door de eerste auditieronde heen, dan volgt misschien wel de zwaarste, maar ook beste bootcamp ever. Je wordt gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Alles om je klaar te stomen voor een carrière als succesvolle artiest. We zoeken dus mensen met doorzettingsvermogen, wilskracht en karakter!

 

RedOne en zijn team zullen voor de winnaar van DanceSing een tailor made single produceren. Er bestaat geen snellere weg naar de top!

 

Ben jij die ster? Kun jij goed dansen EN goed zingen? Geef je dan hier op!

 Of wil je de opnames bijwonen? Meld je dan hier aan!