Chateau Meiland

Spelvoorwaarden Chateau Meiland

Spelvoorwaarden Chateau Meiland

AANVULLENDE SPELVOORWAARDEN sms/bel&win actie Chateau Meiland op SBS6

 

Deze sms/bel&win actie (het “Spel”) is ter promotie van Chateau Meiland op SBS6 (het “Programma”). Naast deze aanvullende spelvoorwaarden gelden tevens de Algemene Spelvoorwaarden, te vinden op de website <link>. In geval van afwijkingen tussen deze aanvullende spelvoorwaarden en de Algemene Spelvoorwaarden gaat het bepaalde in deze aanvullende spelvoorwaarden vóór.

De spelperiode loopt van 20 mei 2019  t/m 31 december 2019.

Binnen de spelperiode zijn er maximaal 20 spelronden, met elk 1 trekking.

Deze aanvullende spelvoorwaarden gelden voor spelronde 4 van het Spel.

Deelname aan deze spelronde is mogelijk vanaf 16 t/m 31 december 2019.

De trekking van deze spelronde vindt plaats op 1 januari 2020.

De te winnen prijs in deze spelronde bestaat uit 2 aaneengesloten overnachtingen voor 2 personen (de “Prijs”) in Chateau Meiland.

De Prijs is inclusief ontbijt en welkomstborrel in Chateau Meiland. De exacte data van de prijs zullen in overleg met de winnaar en Chateau Meiland op basis van beschikbaarheid worden bepaald. De heen- en terugreis naar Chateau Meiland zijn voor eigen rekening van de winnaar.

De Prijs heeft een totale waarde van ca 340 euro.

Deelnemen aan deze spelronde kan door middel van het sturen van een sms-bericht met daarin het woord CHATEAU naar 4600, of te bellen naar 0909-0325.

Indien per sms wordt deelgenomen, ontvangt de deelnemer een bevestiging van deelname per sms retour.

De kosten voor deelname bedragen € 0,45 per deelname via sms of telefoon (exclusief reguliere bel-/sms kosten, die per provider kunnen verschillen).

Het is mogelijk meerdere keren deel te nemen aan de spelronde om zo de kans op het winnen van de Prijs te vergroten.

Elke 10e deelnemer maakt kans op de Prijs.

Uit alle 10e deelnemers wordt door de computer ad-random de winnaar van de Prijs geselecteerd (=de trekking van de Prijs).

De geselecteerde deelnemer wordt telefonisch op de hoogte gesteld. Als hij/zij niet binnen 6 weken kan worden bereikt, wordt een nieuwe winnaar geselecteerd op de hierboven beschreven wijze. De eerder geselecteerde deelnemer maakt in dat geval geen aanspraak op de Prijs of enige compensatie in verband met het mislopen daarvan.

De deelnemer garandeert dat door hem/haar in het kader van het Spel op enig moment verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

De minimale leeftijd voor deelname aan het Spel is 18 jaar.

De Aanbieder van het Spel is Talpa TV B.V., Rietlandpark 333, 1019 DW Amsterdam.

Klachten over het Spel kunnen worden gericht aan de afdeling Publieksservice, Postbus 18179, 1001 ZB Amsterdam / of via http://publieksservice.sbs.nl/customer/portal/emails/new

De Prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Dit betekent dat de Prijs en de losse onderdelen daarvan uitsluitend door de winnaar en de door hem/haar vooraf opgegeven medereiziger gebruikt kunnen worden. De winnaar mag de Prijs in geen geval doorverkopen of op een andere manier - tegen betaling of om niet – aan derden ter beschikking stellen. Indien de winnaar in strijd handelt met het voorgaande, wordt de gewonnen Prijs direct ongeldig verklaard.