Boswachter Gezocht
Eerder Achterbroek

Eerder Achterbroek

|

Eerder Achterbroek is een natuurgebied in het Overijsselse Salland. Mede door het prachtige kasteel doet het denken aan de tijd van Ot en Sien. Er is door de tijd heen nauwelijks iets aan het landschap veranderd al moet je daar als boswachter wel je best voor doen. De boswachters kregen van Viktor de ondankbare taak om aan boze buurtbewoners uit te leggen dat bepaalde bomen moeten worden gekapt in het belang van de natuur. Voor wie van de vijf overgebleven boswachters stopte deze week het avontuur naar een baan op Texel? 

Eerder Achterbroek

Eerde is een levend landgoed in het hart van Overijssel bij Ommen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Kom genieten van het statige kasteel Eerde, de mooie natuur in het parkbos en de karakteristieke boerenerven van het Eerder Achterbroek.

Op Eerde kun je volop genieten van natuur en cultuur. Wandel de route rondom het kasteel en bewonder de prachtig begroeide grachtmuren. Of dwaal door het unieke lanenstelsel van het parkbos en luister naar vogelconcerten. En geniet tijdens een mooie fietstocht van zomerse bloemenpracht op de hooilanden en akkers van het Eerder Achterbroek.