Betrapt!

Thijs en Jens gaan voor gerechtigheid

Daders van inbraak, diefstal, geweld of vandalisme worden steeds vaker vastgelegd door beveiligingscamera’s. In het nieuwe programma Betrapt! zien we slachtoffers die in het bezit zijn van camerabeelden van het misdrijf. Ondanks dit keiharde bewijs, kan de politie deze mensen om verschillende redenen niet helpen. Daarom proberen misdaadverslaggevers Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter samen met de gedupeerden om de daders op te sporen. Krijgen de slachtoffers gerechtigheid?

 

In elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Eén van deze slachtoffers is een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door iemand die haar perverse brieven bezorgt. De dader doet oneerbare voorstellen en bedreigt en chanteert de vrouw. Wie is hij? Het slachtoffer is ten einde raad en wil een einde maken aan deze onhoudbare situatie. Wanneer de schuldige op camerabeeld verschijnt, gaat het onderzoek van start. Lukt het de misdaadverslaggevers en het slachtoffer om de dader te confronteren en tot een oplossing te komen?

 

Bent u slachtoffer van bedreiging, diefstal, mishandeling of vandalisme? Heeft u het bewijs op beeld vastgelegd en wilt u dat de dader wordt aangepakt? Heeft u de hulp van Thijs en Jens nodig? Meld u hier aan!