Wat is er met de 17-jarige Cassandra gebeurd?

Wat is er met de 17-jarige Cassandra gebeurd?

De 17-jarige Cassandra werd in april 2007 dood gevonden. Ze was een avondje wezen stappen, maar is nooit thuisgekomen. Nu, tien jaar later, is nog steeds niet bekend wat er met haar is gebeurd. Komt daar zondag verandering in?

In het programma Cold Case: Dader Gezocht gaan we namelijk opzoek naar nieuwe aanwijzingen. Met de kennis van nu wordt elk bewijsstuk of spoor opnieuw bekeken. Dankzij moderne technieken kunnen oude aanwijzingen tot nieuwe doorbraken leiden.

En daar hebben we jou ook voor nodig! Jij kan helpen door tips te geven. Lukt het nu wel om de daders te pakken te krijgen?

De zaak

Zondag staat de zaak van Cassandra centraal. Op zaterdag 24 maart 2007, omstreeks 04.00 uur werd de toen 17-jarige Cassandra voor het laatst gezien op het busplein in Almere-Stad na een avondje stappen. Ze werd snel daarna door haar ouders als vermist opgegeven. Op zaterdag 14 april 2007 kwam het nare bericht dathaar stoffelijk overschot in het water van de Noorderplassen te Almere is gevonden.

Wat er met haar gebeurd is, dat is nog een raadsel. Er kan geen duidelijke doodsoorzaak worden aangewezen.

Wat is er met Cassandra gebeurd?

Cassandra is waarschijnlijk niet op eigen kracht naar de Noorderplassen gegaan. Het is veel te ver om te lopen en er reden die nacht ook geen bussen meer naartoe. Hoe is ze daar dan gekomen?

Er zijn verschillende scenario's over hoe zij in het water kan zijn beland. Om te beginnen kan er natuurlijk sprake zijn van een misdrijf. Iemand kan haar hebben verdronken. Maar Cassandra kan ook onwel zijn geraakt en als gevolg daarvan overleden. 

Zondag duiken we de zaak opnieuw in. En jij kan daarbij helpen. Heb je tips? Dan kan je die hier doorgeven en hopelijk is de zaak dan snel opgelost.

Cold Case: Dader Gezocht zie je zondag om 21.30 uur bij SBS6.

Tags: