Undercover Boss NL na zes jaar terug bij SBS6

Undercover Boss NL na zes jaar terug bij SBS6

|

In het SBS6-programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de werknemers hebben geen idee dat hun ‘nieuwe collega’ eigenlijk de hoogste baas is. In 2011 zond SBS6 al een Nederlandse versie uit van het internationale succesformat. Undercover Boss NL is vanaf donderdag 26 oktober zien bij SBS6.

In 2011 zond SBS6 al een Nederlandse versie uit van het internationale succesformat. Undercover Boss NL is vanaf vrijdag 27 oktober zien bij SBS6.

Hoe wordt er over het werk, het bedrijf en de baas gedacht? En hoe kan hij het bedrijf verbeteren? Wat gebeurt er als de directeur zijn ware identiteit onthult? In de eerste aflevering gaat de Managing Director Noord Europa van NH Hotel Group, Maarten Markus, vier dagen undercover de werkvloer op. In de Nederlandse vestigingen werken 2.500 werknemers verdeeld over 35 hotels. Maarten werkt mee in de schoonmaak, bediening en in de keuken. Hij ervaart hoe hard er gewerkt wordt, maar ziet ook dat zijn werknemers zich niet altijd strikt aan de regels houden. En zonder dat zij het doorhebben, leveren zij kritiek op de hoogste baas in zijn bijzijn… 

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf donderdag 26 oktober tussen 21.30 – 22.30 uur.