Terug bij de heftigste straatruzie in Lelystad | Mr. Frank Visser doet uitspraak

Terug bij de heftigste straatruzie in Lelystad | Mr. Frank Visser doet uitspraak

|

Het is hoognodig dat Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand afreist naar Lelystad. De 86-jarige Annie voelt zich namelijk opgelicht door haar buren. Die heeft ze een flink geldbedrag gegeven als een soort bijdrage aan de nieuwe mooie gezamenlijke schutting. Annie en Fred kregen het al flink aan de stok tijdens de hoorzitting tussen de bekende Conny en Tilly. 

De buren zijn elkaar spuugzat

Er verschijnt een afzichtelijk lelijk van sloophoutplanken in elkaar geflanst gedrocht in de achtertuin van Annie. Dit pikt Annie natuurlijk niet. 

''Hij heeft dat geld in zijn zak gedouwd en er een rotschutting tegenaan gegooid.'' 

De buren in kwestie, Fred en Lies, snappen er geen hout meer van. Volgens hen voldoet de nieuwe schutting prima. En voor de rest zijn ze dat eeuwige gezeik van Annie inmiddels spuugzat. 

''Ik zou haar van kant willen maken, dat meen ik echt.'' 

Het houdt niet op...

In het kleine straatje van Lelystad speelt het zich allemaal af. Dat kleine straatje komt inmiddels iedereen al bekend voor. Mr. Frank Visser is er namelijk al eens eerder geweest voor een andere zaak. Het ging toen tussen twee buurvrouwen een paar huizen verderop. En Annie en Fred, waar het dit keer over gaat, zaten toen tijdens de hoorzitting bij Mr. Frank Visser in het publiek. Inmiddels is het een straatruzie geworden en wordt het niet meer gezellig in Lelystad. Dit keer draait het om de schutting en het gaat er heftig aan toe. Als het zo doorgaat is Viktor Brand zelfs bang dat iemand het straks niet meer na kan vertellen. 

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Je ziet hier alle afleveringen terug. Hieronder volgt een samenvatting van de uitzending.

Tags: