Stefan (StukTV) gaat LOS in tuincentrum | It Takes 2 Croky Drive-Along

Stefan (StukTV) gaat LOS in tuincentrum | It Takes 2 Croky Drive-Along

|

Vandaag lanceren wij een online spin-off van de zangshow It Takes 2. In de serie Croky Drive-along haalt jurylid en radio-dj Gerard Ekdom de deelnemende BN’ers op, om ze naar de studio te brengen voor de opnames.

De rit is oergezellig: er wordt veel gelachen, gepraat én uiteraard volop gezongen. De serie is vanaf vandaag drie weken achter elkaar te zien op de social media-kanalen van SBS6.
Tijdens hun deelname aan It Takes 2 zien we hoe de BN’ers buiten hun comfortzone treden. Ze laten zien dat ze iets kunnen dat niemand van ze wist: zingen! In de Croky Drive-along zijn we getuige van de gesprekken tussen Gerard en de BN’ers.

Gerard vraagt hoe ze dit avontuur beleven en peilt natuurlijk even hoe de sfeer is binnen de teams van professionals Marcel Veenendaal, Waylon en Trijntje Oosterhuis... De teams voeren ook een speciale opdracht uit tijdens de trip. Zo moet het team van Marcel zingend door de wasstraat! Uiteraard laat Gerard zijn favoriete klassiekers door de autoboxen schallen en zingt hij samen met zijn passagiers vol overgave mee…

Uitzending: Iedere woensdag op KIJK en het YouTube-kanaal van SBS6.

Bekijk hieronder de eerste aflevering met team Marcel! 

Bekijk hieronder de tweede aflevering met team Trijntje! 

In It Takes 2 zingen BN’ers iedere vrijdagavond de leukste klassiekers. Zij kennen hun klassiekers. Ken jij jouw klassiekers? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een Croky Classics party pakket.