Sharona komt met haar zoontje op straat te staan | Stegeman op de Bres

Sharona komt met haar zoontje op straat te staan | Stegeman op de Bres

|

Alberto Stegeman springt op de bres voor Sharona, zij dreigt elk moment dakloos te worden samen met haar 2-jarige zoontje. Er is geen instantie die haar wil helpen.

Deurwaarder

Sharona ging samenwonen met haar vriend, die inmiddels haar ex-vriend is. Ze hadden een goede verdeling gemaakt, hij betaalde de huur en zij de rest van de rekeningen. Altans, dit leek een goede verdeling, tot de deurwaarder voor de deur stond.

Het bleek dat haar ex-vriend al negen maanden geen huur had betaald. Ze staan op het punt om hun huis uitgezet te worden. Sharona heeft bij de gemeente urgentie aangevraagd om zo snel mogelijk een nieuwe woning te krijgen, het laatste wat zij wil is op straat komen te staan met haar 2-jarige zoontje.

Bestolen van een drone

Ook springt Alberto op de bres voor Vincent, eigenaar van Drone Land. Vincent verkoopt drones, er komen dagelijks ook veel online bestellingen binnen. Hij heeft een systeem waarbij eerst betaald wordt en dan pas de drone wordt opgestuurd. Er is alleen een fout gemaakt. Er is een drone verstuurd naar een man die zegt het via een factuur te willen betalen, de drone is namelijk voor zakelijke doeleinden. Wanneer Vincent na enkele dagen vraagt wanneer de man van plan is te betalen krijgt hij geen antwoord. 

Dan verschijnt er op marktplaats precies dezelfde drone als die van de bestelling, Vincent vertrouwd het nu niet meer en schakelt Alberto in.

Kijk de aflevering terug! 

Aflevering gemist? Geen zorgen, je kan alle afleveringen hier terugkijken!

Stegeman op de Bres is iedere dinsdag om 21.30 bij SBS6 te zien.