Saved by the Bell: namen eerste BN’ers bekend

Saved by the Bell: namen eerste BN’ers bekend

|

Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ’t Hek. Dat zijn de eerste zes van de zestien BN’ers die zich vanaf januari het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen. In het nieuwe feelgood interviewprogramma  Saved by the Bell vragen de kritische kids alles aan de BN’ers wat ze willen weten. Dat belooft een lesje vol verrassingen en openhartigheid te worden!

Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende, maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten. Van een dictee tot een conditietest, alles is mogelijk. Van tevoren weten de BN’ers niet wat ze te wachten staat, behalve dat de kids het voor het zeggen hebben.   

Alle BN’ers in Saved by the Bell behoren zonder uitzondering tot de top van hun vakgebied en zijn dus wel wat gewend als het om interviews gaat. Maar geldt dat ook wanneer ze voor deze klas staan? Wat willen de kinderen van hen weten? Iets over de carrière van hun gast of juist iets over een gevoelige privékwestie? De BN’ers hoeven geen huiswerk te maken en niets voor te bereiden voordat ze de klas in gaan. Het enige wat ze moeten doen, is zo eerlijk mogelijk antwoorden op alle vragen en zo goed mogelijk de opdrachten uitvoeren!

Saved by the Bell is spontaan, grappig en écht. Geïnterviewd worden door kids geeft de BN’ers de kans om eens op een heel ander niveau uit te leggen hoe sommige dingen in het leven in elkaar zitten. Dat maakt het programma positief en leerzaam voor zowel de kinderen in de klas, de kijkers, als de bekende Nederlanders zelf. Binnenkort wordt bekendgemaakt welke andere BN’ers hun opwachting maken.

Het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.

Uitzending: SBS6, vanaf januari