Piet Paulusma krabbelt langzaam weer op

Piet Paulusma krabbelt langzaam weer op

|

Het gaat steeds beter met de gezondheid van Piet Paulusma. De SBS6-weerman is herstellende van een operatie na een acute verstopping in zijn dikke darm. “Het gaat nu keurig de goede kant op”, zo vertelde hij maandag in Evers staat op op Radio 538.

“Mijn hele lichaam stond in een hele korte tijd op zijn kop en ik ook”, zei Piet, die repte over een “niet te beschrijven pijn”. De weerman wilde verder niet in detail treden. “Men heeft er gewoon voor gezorgd dat alles weer goed kon functioneren. En daar houden we het even bij.”

Piet is inmiddels weer thuis en kijkt alweer langzaam uit naar zijn comeback op televisie. Voorlopig blijft zijn dochter Martsje nog wel voor hem invallen. “Ik ben alweer een beetje bezig met het weer. Ik heb natuurlijk elke dag contact met Martsje. Ze doet het uitstekend”, aldus Piet. “De komende dagen zal duidelijk worden wanneer ik het weer van Martsje overneem.” (Tekst gaat verder onder de video)

Fantastisch weer in het vooruitzicht

De weerman, die in zijn carrière bij SBS bijna geen dag oversloeg, gaat het vooralsnog niet rustiger aandoen. “Dat hoeft niet”, zei hij. Wel denkt hij dat Martsje het in de toekomst vaker van hem zal overnemen.

Als uitsmijter had Piet in ieder geval goed weer voor de festivalgangers van komend weekeinde. “Het wordt fantastisch weer”, beloofde hij.

Lees ook:
Piet Paulusma doet reden ziekenhuisopname uit de doeken
Piet Paulusma voorlopig nog niet terug op tv
Piet Paulusma opgenomen in het ziekenhuis