Ogelicht voor twee en een halve ton | Stegeman op de Bres

Ogelicht voor twee en een halve ton | Stegeman op de Bres

|

Alberto Stegeman springt op de bres voor Natalie. Toen haar moeder overleed, wilde ze de grafsteen van haar eerder overleden vader aanpassen en er een overlijdensdatum aan toevoegen. Maar de man die dit zou doen, gaf het monument nooit meer terug. Dat haar ouders geen grafsteen hebben, kan Natalie moeilijk verkroppen. De uitvaartmedewerker is daarna spoorloos, en de grafsteen is zoek. Alberto start een onderzoek en dat leidt tot een bizarre ontknoping. Ook springt Alberto op de bres voor Charles en zijn zus Renée. Zij willen dat Alberto de financieel bewindvoerder van hun overleden moeder aanpakt. Hij heeft voor bijna twee en een halve ton van haar gestolen. ;

Grafsteen spoorloos

Alberto springt op de bres voor Natalie. Zij had een grafsteen laten maken door uitvaartmedewerker Marco H. Hij is echter samen met de grafsteen spoorloos verdwenen.

Voor tonnen opgelicht

Broer en zus Charles en Renée zijn radeloos. Na het overlijden van hun moeder is haar bewindvoerder Gerhard N met 2,5 ton ervandoor gegaan. Ze schakelen Alberto in om zo te proberen iets van het geld terug te krijgen.

Kijk de aflevering terug! 

Aflevering gemist? Geen zorgen, je kan alle afleveringen hier terugkijken!

Stegeman op de Bres is iedere dinsdag om 21.30 bij SBS6 te zien.