Lesley Williams (49) plotseling overleden

Lesley Williams (49) plotseling overleden

|

Zanger Lesley Williams is vannacht plotseling overleden. De oud-winnaar van de Soundmixshow en de bekendste André Hazes-imitator van het land laat zijn partner Sandra en drie kinderen achter.

Lukassen Produkties schrijft dinsdag op Facebook: ”In de nacht van maandag op dinsdag is volkszanger Lesley Williams in zijn woonplaats Andijk plotseling overleden. Hij laat partner Sandra, een volwassen zoon en twee jonge dochters achter. Lesley is slechts 49 jaar geworden.”

Zijn collega-zanger Frank van Etten is kapot van het verlies. ”Helemaal ontdaan door het overlijden van Lesley Williams. Wat stond ik veel met hem samen in het land en produceerde nog een plaat voor hem. Was een super lieve man en een echte vakman in de showbizz… Vreselijk verdrietig nieuws. Ik wens Sandra en familie ontzettend veel sterkte met dit grote verlies.

Ook Wolter Kroes heeft gereageerd op het vreselijke nieuws. ”Tot onze grote schrik, kwam vanmorgen het verschrikkelijke nieuws binnen dat Lesley Williams onverwacht is overleden. Jarenlang een zeer gerespecteerd collega en één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Niemand kon het Hazes repertoire zo goed vertolken als hij. Hij was de allerbeste Hazes-imitator van Nederland. Ik wil Sandra, de kinderen en alle dierbaren van Les heel veel sterkte toewensen in deze vreselijk moeilijke periode. We gaan je missen in het land Les.”

Ook Henny Huisman, presentator van de Soundmixshow die Lesley won, heeft inmiddels gereageerd op het verlies. ”Gecondoleerd familie,vrienden en fans van Lesley Williams, DÉ André Hazes uit de de SoundmixShow van 2002. Lesley is slechts 49 geworden #RIP”