Komt er een broertje of zusje voor kleine André? | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

Komt er een broertje of zusje voor kleine André? | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

|

In het derde seizoen van André Hazes: ik haal alles uit het leven volgen we André, zijn vriendin Monique, kleine André en hun vrienden bij alle hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Hoe pakt André zijn leven weer op na de break die hij aan het begin van een zeer drukke zomer op doktersadvies noodgedwongen moest nemen?

 

Verder staan er belangrijke zaken te gebeuren: de verhuizing naar hun eerste echte 'grote mensen huis', een nieuw album, bijzondere optredens en natuurlijk de uitverkochte concertreeks in Ahoy. Lukt het André alle ballen in de lucht te houden en de juiste balans te vinden tussen zijn succesvolle carrière en een gelukkig gezinsleven? André en Monique blikken uitgebreid terug op de noodgedwongen rustperiode die André deze zomer moest nemen. Hij pakt de draad weer langzaam op na deze fase. Het stel heeft ondertussen ook hun droomhuis gevonden.  

De verhuizing is inmiddels al een tijd gaande, maar het grote moment is eindelijk daar! Het Hazes-gezin gaan voor de eerste keer de nacht doorbrengen in hun prachtige paleis. Het huis moet natuurlijk wel even 'ingewijd' worden... Kunnen we binnenkort een broertje of zusje voor André verwachten? :P 

 

Een moeilijk moment breekt aan. Het gezin vertrekt definitief uit Rotterdam en nemen hun intrek in prachtige huis in Berkel en Rodenrijs. Oma Corrie, Monique en André hebben het zwaar met het afscheid. Gelukkig is Berkel en Rodenrijs niet heel ver weg van Rotterdam, dus ze zullen elkaar ongetwijfeld veel blijven zien!

 Liever de hele aflevering zien? Dat kan hier

André Hazes: Ik haal alles uit het leven is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS6!