Kees Tol overvalt nietsvermoedende mensen in vtwonen verhuist

Kees Tol overvalt nietsvermoedende mensen in vtwonen verhuist

|

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe SBS6-programma vtwonen verhuist overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieuwe woning. De toekomstige bewoners mogen alles voor de verhuizing uit handen laten vallen en het verhuisteam neemt het klussen en verhuizen volledig over. De familieleden en vrienden van de kandidaten staat het team bij om mee te helpen. Hoe reageren de nieuwe bewoners op het eindresultaat? vtwonen verhuist is vanaf zondag 9 december te zien bij SBS6.

Het verhuisteam bestaat uit Kees Tol en de vtwonen stylisten Eva van de Ven, Frans Uyterlinde & Marianne Luning, de verhuizers en de vakmannen. De vtwonen stylist maakt het grote plan en zorgt ervoor dat de inrichting helemaal af komt.

Last van keuzestress

In de eerste aflevering overvallen ze Oscar en Monique in Enkhuizen. De zus van Oscar heeft het stel opgegeven, omdat zij altijd voor anderen klaar staan en er samen niet uit komen hoe het nieuwe huis moet worden ingericht. Monique heeft last van keuzestress. Ze verandert om de haverklap wel iets in huis en Oscar voert dit elke keer uit. Zelfs de keuken heeft al op meerdere plekken in het huis gestaan. Oscar en hun zoons zijn het bijna dagelijkse geschuif met de meubels zat. Zal de familie rustig worden nu stylist Frank Uyterlinde het interieur onder handen neemt?

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 9 december 19.30 – 20.30 uur.