Jury Superkids bekend!

Jury Superkids bekend!

|

Johnny en Wendy gaan op zoek naar de meest talentvolle kids van Nederland

Geen kinderfeestjes, geen speelafspraken en geen gehang op de bank, maar 22 uur per week trainen en weekends die volledig in het teken staan van wedstrijden. Dát is het leven van kinderen die er alles voor over hebben om de allerbeste te worden in dat wat ze het allerleukst vinden: van pianospelen en breakdancen tot turnen of zingen. Presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk geven in Superkids kinderen met uitzonderlijk talent een podium! In deze talentenjacht nemen kids het op zeer hoog niveau tegen elkaar op. De jury bestaat uit Maan, Wibi Soerjadi, Gordon en Juvat Westendorp. Dit zijn de vakmensen die bepalen welk kind het meeste talent heeft. Superkids is vanaf dit najaar elke week te zien bij SBS6.

Het is echter niet alleen de vakjury die zijn mening geeft: een 100-koppig publieksvak mag ook stemmen! In vier auditieafleveringen strijden steeds acht talentvolle kinderen voor een plek in de finale. De finale belooft een indrukwekkende show te worden: de kinderen die hier staan, zijn eigentijdse virtuozen die het talent hebben om tot de wereldtop door te dringen. De drie talenten die aan het einde van de finale op de eerste, tweede en derde plek staan, verdienen de titel Superkid! De nummers twee en drie winnen respectievelijk een studiebeurs van 10.000 en 5.000 euro. De nummer 1 wint uiteraard het hoogste bedrag: 25.000 euro.

Ben jij 10 jaar of ouder en wil je graag tijdens een van de opnames in het publiek zitten? Dat kan! Meld je dan snel aan via www.sbs6.nl/superkids/

Uitzending: vanaf het najaar wekelijks te zien bij SBS6.