Jureren ‘best wel spannend’ voor Edsilia

Jureren ‘best wel spannend’ voor Edsilia

|

De deelnemers van It Takes 2 sterven duizend doden, maar ook de jury heeft het niet makkelijk. Dat ondervond Edsilia Rombley, die voor het SBS-programma voor het eerst plaatsnam op een jurystoel.

“Het is toch best wel spannend”, biecht Edsilia op voor de camera van het ANP. “Elke keer denk ik: wat ga ik nu zeggen tegen mensen die ontzettend hun best staan te doen en bloednerveus zijn? En dan kom jij met je mening en je tips.” 

Aanvankelijk twijfelde Edsilia toen ze werd gevraagd als jurylid van It Takes 2, dat vanaf vrijdagavond te zien is bij SBS6. “Jureren doe ik normaal niet, voor mij is het ook iets nieuws. Ik dacht: kan ik dat wel, voel ik me daar thuis? Ik hoor gewoon lekker te zingen, maar vind dit best leuk.”

Beste vocalist

Volgens haar collega-juryleden Gerard Ekdom en Ronnie Flex doet Edsilia het heel goed. “Ze is van ons drieën de beste vocalist”, constateert Ronnie. “Ik vind dat je sowieso iemand nodig hebt die op hoog niveau kan zingen, en dat is Edsilia.

De zangeres geniet van het plezier dat de deelnemers, die nauwelijks zangervaring hebben, aan It Takes 2 hebben. “Je ziet dat iedereen het leuk vindt. Iedereen wordt er vrolijk van, ze doen het echt voor hun plezier. Je ziet blijdschap maar ook de nervositeit en juist dat dubbele is heel leuk.”

It Takes 2 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.