It takes 2 naar SBS6

It takes 2 naar SBS6

|

Vanaf 16 maart laten negen BN’ers zien dat zij iets kunnen dat niemand van ze had verwacht: zingen! Het succesvolle programma It takes 2 zal dan zeven weken lang elke zaterdag op SBS6 te zien zijn. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten. En aan het eind volgt weer een bloedstollende finale: welke BN’er mag zich voortaan ook zanger noemen?

De BN’ers staan er gelukkig niet alleen voor. Zij worden gekoppeld aan drie professionele artiesten die hun sporen meer dan verdiend hebben in de muziek. Terug van weggeweest is Waylon! Marcel Veenendaal is voor het tweede achtereenvolgende jaar van de partij. Trijntje Oosterhuis heeft nog geen seizoen gemist en staat er nu ook weer.

Meer mannen dan vrouwen

Wie de negen deelnemers zijn wordt pas later bekend, maar we kunnen al wel zeggen dat het dit jaar meer vrouwen dan mannen zijn. In de eerste aflevering doen zij een solo optreden. De professionals zien ze niet. Puur op basis van hun stem kiezen zij drie BN’ers uit die zij het mooist vinden zingen of met een stem die zij zo interessant vinden dat zij er duetten mee willen zingen.

 It takes 2 is al drie jaar een groot succes met ruim een miljoen kijkers per aflevering. Zij zagen in het eerste seizoen presentator Jan Versteegh winnen. Hij werd opgevolgd door realityster Bibi Breijman en afgelopen jaar ging Youtuber Dionne Slagter met de eer strijken.

Uitzending: SBS6, vanaf 16 maart