"Ik sta letterlijk en figuurlijk voor paal" | Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

"Ik sta letterlijk en figuurlijk voor paal" | Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

|

In het SBS6 programma Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. Kunnen ze hier iets van leren en nemen ze een aantal gewoontes over van de ander? Of veroorzaken de grote verschillen heftige conflicten?

In deze aflevering ruilen de bourgondische Yvonne en vegetariër Annemarie van leven. Yvonne is dol op poetsen, Annemarie laat dit liever aan de hulp over.

Bourgondisch leven

Yvonne haar man Johnny kookt graag. Ze genieten samen van het bourgondische leven en daar hoort ook een lekker stukje vlees bij. Annemarie daarentegen blijft het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van vlees, ze is vegetariër. In de huisregels van Yvonne staat dan Annemarie mee boodschappen moet doen, maar ze vertikt het om bij de slager naar binnen te gaan.

Poetsen met een tandenborstel

Yvonne is erg gesteld op een schoon huis, als zij bij Annemarie en Louk binnenkomt schrikt zij. De keukenlade zit overvol, maar vooral de trap vindt zij niet om aan te zien. Zodra het haar beurt is om de regels te bepalen is dit het eerste wat zij aanpakt. Louk en Annemarie gaan niet op een normale manier schoonmaken, Annemarie wilt dat hiervoor een tandenborstel wordt gebruikt. Voor Louk gaat dit toch echt te ver.

Kijk de aflevering terug! 

Aflevering gemist? Geen zorgen, je kan alle afleveringen hier terugkijken!

Steenrijk, Straatarm is iedere dinsdag om 20.30 bij SBS6 te zien.