Huize Roelvink vliegt in de fik | De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken

Huize Roelvink vliegt in de fik | De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken

|

De maand waarin Roelvinkjes de bijstand in gaan is alweer bijna ten einde. Ze verbazen zich in eerste instantie over het maandbudget van 2171 euro. Als dan blijkt dat het een en ander nog moet worden ingehouden voor de vaste lasten weten ze niet wat hun overkomt. Vooral Dave heeft het er erg zwaar mee gehad.

Dave en Donny maken jongensdroom waar 

Dave en Donny gaan langs bij de voetbalvereniging waar de jongen gescout is. Mama heeft alleen geen geld om de contributie te kunnen betalen. Dave en Donny zijn de afgelopen weken hard aan het werk gegaan met verschillende klusjes om het geld bij elkaar te krijgen. En dat is ze gelukt! Dit zorgt voor veel emotie bij de jongen... want hij kan nu eindelijk weer voetballen met zijn vrienden!

Huwelijk Roelvink gaat in rook op 

Dries en Honoria zijn acht jaar getrouwd. Dave en Donny bedenken een hele leuke manier om zijn vader en Honoria in het zonnetje te zetten. Ze versieren het huis en maken zelf een eigen beamer om de huwelijksbeelden terug te bekijken. Dit gaat alleen niet helemaal volgens plan... wanneer Dave en Donny even niet opletten vliegt bijna het hele huis in de fik!

Bekijk hier alle informatie en fragmenten van De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken. Hieronder volgt een samenvatting waarin je binnen een paar minuten op de hoogte bent van de hele aflevering.