Het wordt mevrouw Bons te heet onder haar voeten | Mr. Frank Visser rijdt visite

Het wordt mevrouw Bons te heet onder haar voeten | Mr. Frank Visser rijdt visite

|

In deze aflevering gaat Mr. Frank Visser langs bij mevrouw Bakkenes. Zij is heel blij met haar elektrische fiets, maar niet zo blij met de aangeschafte extra accu. Verder wordt het bij mevrouw Bons-Zijdeveld letterlijk te heet onder de voeten. 

Gerotzooi in Roosendaal

Eerst gaat Mr. Frank Visser langs in Roosendaal. Hier woont meneer De Bakker. Hij heeft al zo'n 50 jaar recht van overpad over het erf van de buren. Nu heeft hij nieuwe buren en zij willen niet meer dat meneer De Bakker gebruik maakt van dit erf, terwijl hij het wel nodig heeft om bij de garage te komen. Als dit zo doorgaat moet hij met de vuilcontainers door de woonkamer. 

Hete voeten

Mevrouw Bons-Zijdeveld heeft last van de airco en wasdroger van de benedenburen. Daar zit namelijk een kapsalon. De temperatuur in haar woning loopt nu wel erg hoog op. Mevrouw heeft last van hele warme voeten. Dit komt volgens haar door de airco en wasdroger van de kapsalon. 

Futloze fietsaccu

Mevrouw Bakkenes fietst stad en land af op haar elektrische fiets. En juist omdat ze zoveel fietst heeft ze een extra accu gekocht. Met deze accu zou ze nog meer kilometers moeten kunnen maken. Dit is echter niet zo en de producent wil haar verder niet helpen. 

Er lopen duizenden mensen tegen een juridisch probleem aan. Vaak hebben zij geen idee wat ze kunnen doen. Mr. Frank Visser schiet deze mensen te hulp. Alle afleveringen bekijk je hier terug.

Tags: