Haalt Liesbeth de 80?  | Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

Haalt Liesbeth de 80? | Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

|

In het SBS6 programma Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. Kunnen ze hier iets van leren en nemen ze een aantal gewoontes over van de ander? Of veroorzaken de grote verschillen heftige conflicten?

In deze aflevering ruilen de sportieve Ineke en de zorgzame Geraldine van leven. Ineke is gewend om vier tot zeven keer per week te sporten, Geraldine houdt zich voornamelijk bezig met het huishouden en het verzorgen van haar vriendin Liesbeth.

Na 200 meter al buiten adem

Liesbeth ligt voornamelijk op de bank, rookt de hele dag door en heeft zwaar overgewicht. Ineke vindt haar levensstijl ongezond en vindt dat ze meer moet bewegen. Om te beginnen gaan ze samen de hond uitlaten. Dit valt Liesbeth erg zwaar, na 200 meter lopen is ze al buiten adem. Dit baart Ineke grote zorgen, “Als ze zo doorgaat wordt ze zeker geen 80!”

Hulp in het huishouden

Geraldine daarentegen vindt haar nieuwe gezin te actief, ze zijn vooral gefocust op sporten. Het wordt tijd dat ze meer tijd samen door gaan brengen, maar ook dat er meer wordt geholpen in het huishouden

Kijk de aflevering terug! 

Aflevering gemist? Geen zorgen, je kan alle afleveringen hier terugkijken!

Steenrijk, Straatarm is iedere dinsdag om 20.30 bij SBS6 te zien.