Gaat kleine André z'n vader achterna? Het kan bijna niet anders! | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

Gaat kleine André z'n vader achterna? Het kan bijna niet anders! | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

|

In het derde seizoen van André Hazes: ik haal alles uit het leven volgen we André, zijn vriendin Monique, kleine André en hun vrienden bij alle hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Hoe pakt André zijn leven weer op na de break die hij aan het begin van een zeer drukke zomer op doktersadvies noodgedwongen moest nemen?

 

Verder staan er belangrijke zaken te gebeuren: de verhuizing naar hun eerste echte 'grote mensen huis', een nieuw album, bijzondere optredens en natuurlijk de uitverkochte concertreeks in Ahoy. Lukt het André alle ballen in de lucht te houden en de juiste balans te vinden tussen zijn succesvolle carrière en een gelukkig gezinsleven? André en Monique blikken uitgebreid terug op de noodgedwongen rustperiode die André deze zomer moest nemen. Hij pakt de draad weer langzaam op na deze fase. Het stel heeft ondertussen ook hun droomhuis gevonden.  

Monique heeft kleine André naar 'school' gebracht waarbij een 'pieten wen dag' werd georganiseerd. In die ruimte was ook een podium en een microfoon... Kleine André bedacht zich geen moment. Hij pakte de microfoon en begon het nummer Leef te zingen! Dit moet je gewoon echt even zien, want het is zo schattig!

 

In Volendam liet André zich weer van z'n beste kant zien! De hele menigte deed gezellig mee en dat levert een gezellig plaatje op. André deed daar ook nog een opvallende uitspraak...

 

 Liever de hele aflevering zien? Dat kan hier

André Hazes: Ik haal alles uit het leven is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6!