Een bloedstollende strijd in Designdroom.

|

Een rommelige kamer, een overvolle studentenkamer en een onpraktische woonkamer omtoveren tot fantastische ruimtes, volledig aangepast op de wensen van de bewoners.

De zes designers van Designdroom krijgen elke week nieuwe woondillema’s. Aan de deelnemers de taak om binnen de bestaande ruimte een volledig nieuw interieur te introduceren met producten van woonwinkel IKEA. Voor wie valt het doek? En wie wint er de titel: “Beste interieurdesigner van Nederland”?

Designers Hylke, Kasia, Dennis, Marlou, Georgia en Anouk gaan dit jaar de strijd met elkaar aan. De deelnemers worden dit jaar beoordeeld door de juryleden Monique en Lotte. Monique werkt al twintig jaar in de lifestyle branche als journalist en trendwatcher. Lotte heeft ruim 10 jaar ervaring als interior designer bij IKEA en weet hoe ruimtes functioneel maar stylish ontworpen kunnen worden.

 

Wat er nog te wachten staat in Designdroom
Designers die racen door de IKEA om zo snel mogelijk een uitgekozen product te bemachtigen. Een strijd tussen vrienden. De creativiteit van de designers is terug te zien in de zelfgemaakte masterpieces, zo weet iemand een jutezak om te toveren tot kast. Er is een volledig gele kamer en nog zo veel meer. Ben je ook benieuwd naar de winnaar van de titel: “Beste interieurdesigner van Nederland? Kijk dan elke woensdag om 21:30 naar Designdroom!